Elektrikli Yerden ısıtma sistem fiyatları

Ev sakinlerinin konforu ve güvenliği, çevresel etkilerin ve aynı zamanda nihai işletme maliyetlerinin azalması açısından; konutlar için konforlu elektrikli döşemeden ısıtma, aynaların ve havluların nemden korunması yanı sıra boru izleme ve buz ve kar eritme çözümleri gibi iç mekan ısıtması konularında DEVI ideal partnerinizdir.

En yeni bina yönetmelikleri (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 ve CIBSE TM13) sıcak su sistemlerinin en iyi konforu ve verimi aynı zamanda lejyonella bakterisi kontrol ölçümlerini sağlamasını talep etmektedir. Bu da binanın merkezi su sisteminin, sadece etkili filtreleme ve dezenfeksiyon ile değil bunun yanında su sıcaklığını lejyonella risk yönetim planı dahilindeki denetim sınırlarında tutmak ile lejyonella bakterisine karşı korunması gerektiği anlamına gelmektedir. Evsel sıcak su için DEVI ısıtma sistemleri, bu gibi boru izleme işlemi için gerekli tüm sertifikalardaki talepleri karşılamaktadır.

Buna ek olarak DEVI; banyolarda zeminlerin ısıtılmasının yanı sıra banyolar, mutfaklar ve çamaşır odaları için ideal olan havlu kurutucuları ve ayna buğulanması için de çözümler sağlamaktadır. 

Elektrikli döşemeden ısıtma, evlerde ve dairelerde veya daha büyük yapılarda ek bir ısıtma kaynağı olarak uygulanabilir. Yenileme sırasında kolayca ince bir DEVImat veya DEVIdry kullanarak, ısınma sezonu dışındaki sıcaklık düşüşlerinde ısınmış bir iç mekan ve zeminin tadını çıkarabilirsiniz.

yerden ısıtma termostatı

Binanızdaki radyatörler çalışmaya başladığı zaman, kolayca döşemeden ısıtmayı kapatabilir ve sıcak bir zeminin tadını çıkarmak istediğiniz zamanlarda tekrar açabilirsiniz.

Gizli ve görünmez olan döşemeden ısıtma, evinizin içini istekleriniz doğrultusunda daha iyi ve daha özgürce tasarlayabilme imkanı tanır. Ama öncelikle evinizde, sizin ve ailenizin toplam ısıl konforunuzu artırır. Buna ek olarak; elektrikli döşemeden ısıtma, hidronik döşemeden ısıtmaya göre daha hassas ayarlama ve tepki sürelerine sahiptir.

DEVI ürün gamı içerisinde, her tür döşeme kaplamasına özel olarak tasarlanmış çözümler, istenilen sıcaklığın korunması ve enerji tüketiminin denetimi için kullanabileceğiniz akıllı termostatlar bulabilirsiniz.

DEVI elektrikli yerden ısıtma m2 fiyatı uygulama yerine göre değişiklik gösterir. Her mahal için ayrı güç uygulandığından kablo gücüde farklı çıkar. Ortalama olarak bir konut alındığında m2 fiyatı 25 ile 35 Euro arasındadır.

Bir cevap yazın