Merkezi Toz Toplama Sistemi

Merkezi toz toplama sistemi ; bir ana emiş ünitesi , altyapı borusu , emiş prizleri ve aksesuar setinden oluşur. Merkezi toz toplama sistemi inşaat halinde yada tadilatta uygulanır.

Toza karşı alerjisi olanların olanlar için vazgeçilmez bir sistemdir. Merkezi süpürge sisteminde bina içerisinde temizlik yapılırken bütün tozlar merkezi üniteye emilir. Merkezi ünitede filtre edilen tozların en ince olanları eksoz hattı ile bina dışına atılır.

Çok katlı villalarda , binalarda , tesislerde klasik elektrik süpürgesi kullanımında ; süpürgenin sesi , ince tozların bina içerisinde kalması , makinaların bina içerisinde dolaştırılması büyük sorunlara yol açar.

Merkezi elektrik süpürgesi sistemi basit, kullanışlı ve sessizdir. Artık odadan odaya arkanızda çekip götüreceğiniz, kattan kata çıkaracağınız şey sadece elektrik süpürgenizin hortumu olacak.Kablonun dolanması, makine taşınması ve mobilyalara zarar veren ekipman gibi olumsuzluklar olmayacak. Ergonomik yapıdaki aksesuarlar sayesinde çok hızlı temizlik yapılması ile günümüzdeki en büyük ihtiyaç olan zamandan ve enerjiden tasarruf edersiniz.

Bir cevap yazın